مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام پاسخ نامه مکانیزه بین واحدهای قضایی

باسلام و خسته نباشید. یه پرونده داشتم که محکوم شدم بعد اعتراض زدم نقض شد و به دادگاه صادر کننده ی رای اعاده شد .. امروز تو سیستم یه چیزی نوشته شده که اصلا نمیدونم معنیش چیه .. من دادگاهم شاهین شهر بود بعد این متن اومده.
نامه وارده مورخ 1400/01/28 از طرف «شعبه اجرای احكام كيفری بخش مهردشت» با موضوع «پاسخ نامه مكانيزه بين واحدهای قضايی» در تاریخ 1400/01/28 واصل و به شماره ............ ثبت گردید. ممنون میشم لطف کنید زودتر جوابش بهم بدید

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام. به شعبه مربوطه مراجعه کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
این امر یعنی مکاتبات قضایی بین واحد قضایی و واحد اجرای احکام .چون پرونده قبلا به اجرای احکام رفته اجرای احکام برای ادامه روند از دادگاه کسب تکلیف کرده.