مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام
شخصی با ایجاد مزاحمت تلفنی و تهدید و حمله به درب منزل و محل کار اینجانب قصد اخاذی دارد که علیرغم شکایت و تعهد دادن ایشان کماکان اقدام به تهدید و مزاحمت مینماید. مراجع ذیصلاح از جمله آگاهی اظهار داشتند در صورت زندانی شدن بعدها رفتار بدتری نشان خواهد داد، لطفن راهنمایی بفرمایید.
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بهرحال چاره ای جز شکایت کردن ندارید و در صورت عدم شکایت هم ممکن است که همین روال را ادامه دهد و شما با شکایت و صدور رای درصورتی که کارش را تکرار کند می توانید از باب تکرار جرم مجددا شکایت کنید و مجازات شدیدتری دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما شکایت کنید