مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط بانک مسکن مهر

با سلام . در سال 95 واحد مسکن مهرم را به شخصی بصورت وکالت فروش واگذار کردم و تعهد محضری بابت پرداخت اقساط و مبایعه نامه (قولنامه) نیز گرفته شده است . در مبایعه نامه هم قید شده اگر اقساط پرداخت نشود تمامی ضرر و زیان متوجه خریدار می باشد . متاسفانه خریدار از پرداخت اقساط امتناع کرده و خواهان قطعی کردن انتقال ملک بعد از گذشت 5 سال است در حالیکه شرکت عمران این واحدها را بصورت قطعی منتقل نمیکند (قرارداد دو جانبه است) . لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط وام مسکن مهر توسط خریدار عدم پرداخت اقساط وام مسکن مهر وام مسکن مهر مسکن مهر