مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه توسط مادر شوهر

سلام. من زوجه هستم و برج 7 سال 97 عقد کردم و پس از مدت 2 ماه شوهرم به دلیل نامشخص گفتن از شما خوشم نمی آید و من مجبور شدم مهریه ام را اجرا بزارم و در این اواخر مادر شوهرم رفته دادخواست استرداد اموال منقول داده بابت طلاهایی که در دوران عقد برای بنده خریدند. من هم طلاها را فروختم و خرج کردم و مدارکی بابت فروش ندارم و شوهرم با زرنگی در یکی از پیامک های من که من گفتم طلاها هست برای اثبات ادعای مادرش استفاده کرده است. لطفاً بفرمایید آیا :
1- در این موارد پیامک قابل استناد است یا خیر؟
2- من قبل از دادخواست مادرشوهرم طلاها را فروختم. آیا که الان عین مال موجود نیست دادخواست مادرشوهرم وارد است یا خیر؟
3- در واقعیت من طلاها را فروختم به برادرم و ایشان پول عمل جراحی بنده را دادند و در واقع هزینه پزشکی برای سلامتی خودم کردم.
4- آیا از برادرم دست نوشته ارائه بدم به دادگاه مبنی بر فروختن طلاها در مقابل پرداخت هزینه بیمارستان و پزشکی اینجانب مورد قبول واقع می شود؟ البته فاکتور بیمارستان و هزینه پزشکی قبل از دادخواست استرداد طلا توسط مادر همسرم است. کلیه هزینه بیمارستان توسط برادرم پرداخت شده است.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مدارک خود را ارایه دهید خرید طلا توسط شوهر و خانواده شوهر به همسر هدیه (هبه) میباشد و در صورت تلف و انتقال پس از ازدواج قابل استرداد نیست