مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمین

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه. بنده برابر با سند مالکیت مقدار 1000 متر اراضی داشتم که اداره راه و شهرسازی مقدار 860 متر آن را تصرف و به فضای سبز تبدیل نمود و بنده پس از تقدیم دادخواست به دادگاه بهای ملک را به قیمت عادله روز مطالبه نمودم که پس ارجاع به کارشناس متری سیصد هزار تومان قیمت گذاری شد. در سال 97 و همان سال دادگاه حکم به محکومیت اداره فوق صادر کرد ولی چون اعتراض زدند پرونده به دادگاه تجدید نظر رفت و بعد از دادرسی و نقشه برداری هوایی دوباره محکوم شدند و حکم قطعی شد و اجراییه در سال 99 صادر شد. ولی بنده هنوز محکوم به را دریافت ننموده ام. آیا اکنون با توجه به بالا رفتن قیمت زمین میشود درخواست کارشناسی ملک فوق را به قیمت عادله روز در زمان اجرای حکم داشته باشم؟ با تشکر از راهنمایی شما وکلای محترم.

پاسخ ها :

کارشناسی زمین تصرف زمین توسط راه و شهرسازی زمین در طرح فضای سبز زمین