مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناس

با درود فراوان،هزینه کارشناس برای بازدید و تعیین حد و حدود زمین کشاورزی بر عهده کیست،شاکی یا متشاکی؟با سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابلاغ می‌شود اگر شما نیاز باشد پرداخت کنید در سامانه ثنا ابلاغ می‌شود که هزینه را پرداخت کنید و بعد کارشناسی می‌شود اگر چنین ابلاغی در سامانه ثنا شما وجود ندارد نشان دهنده این است که نیازی نیست شما هزینه ای پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست کننده و

هر شخصی که درخواست کارشناسی را مطرح کرده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر مقام قضایی تشخیص دهد
یا
‌شاکی یا خواهان تقاضا کند
با شاکی یا خواهان است

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....