مشاوره حقوقی رایگان - املاک خان

با سلام
پدر مادر بزرگ پدر من خان بودن و اون زمان ملک های زیادی خریداری کردن بعد از فوتشون اسناد زمین ها افتاده دست یکی از وراث که برداشته و قایم کرده الان بعد از سالها اسناد پیدا شدن اما چون از اون زمان حدودا 100 سال میگذره به چن تا وکیل نشون دادیم میگن چون اسم محل ها عوض شده نمیتونن پیدا کنن ادرس ها کجاس از ثبت هم پرسیدیم اونا هم گفتن نمیدونیم باید خودتون پیدا کنید گفتن برید ادما بالای 90 سال که اون شخص رو میشناختن و میدونن کجا ها زمین گرفته رو پیدا کنید بپرسید بقیه کارها رو ما میکنیم
الان ما باید چیکار کنیم ممنون میشم پاسخ بدید‌.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید به کارشناس دادگستری در امور ثبتی مراجعه کنید تا ایشان برایتان پیدا کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com