مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از بیمه

سلام، خسته نباشید. بنده برج 2 سال پیش تصادف داشتم و مقصر هم نبودم. (تصادف جرحی) و مراحل قانونی رو از جمله پزشک قانونی و شکایات مربوط به آن رو انجام دادم. بهمن ماه رای دادگاه مشخص شده و بیست روز مهلت اعتراض داده شد و بعد از آن در فروردین 1400 ابلاغیه از اجرای احکام برای بنده ارسال شد. بنده به شعبه دادسرا مراجعه و برگه ای به بنده داده شد برای ارسال به بیمه.
من بعد از مراجعه به بیمه، بیمه نوبتی یک ماهه به من داده که مدارک پزشکی اعم رو از بیمارستانی که در آن بستری شدم رو دوباره به دادیاری ارائه کنم. (2/28)
بعد از گذشت یک ماه و این که من مدارک رو دوباره به دادسرا دادم، چقدر وقت دیگر و چه مراحل دیگری هست که من باید طی کنم تا دیه بنده پرداخت بشود؟ این که دیه من بر اساس چه سالی پرداخت میشود؟ امسال یا سال پیش؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زمان قابل پیش بینی نیست.
دیه به نرخ روز پرداخت مبشود.