مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت از شاکی

سلام، خسته نباشید. در دادنامه قطعی از دادستان بخش به 2 سال و یک روز محکوم شدم. برای شاکیان اعلام رضایت بی قید و شرط و قابل گذشت بودن بزه معنونه مواد 104 و 401 ماده 13 قرار تعقیب صادر شده و
در خصوص یکی از شاکیان دلیل کافی بر وقوع بزه معنونه وجود نداشته و قرار منع تقیب صادر شده است.
تجدید نظر هم رعایت مقررات قانونی از جمله تبصره 3 ماده 134 قانون اسلام به عمل نیامده است. مورد تجدید نظر شاکی یا دادستان قرار نگرفته در این خصوص مواجه با تکلیفی نمی باشد صادر کرده است.
آیا احتیاج هست از شاکیان رضایت بگیرم؟ برای تخفیف تعلیق مجازات به گفته اجرای احکام. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

گرفتن رضایت از شاکی تبصره 3 ماده 134 قانون مجازات اسلامی