مشاوره حقوقی رایگان - وسایل منزل برای تمکین

با سلام.
یک سال است که عقد کرده ام و در این مدت همسرم نفقه نداده است و من را نیز بلاتکلیف گذاشته و بدون داشتن دلیل منطقی گفت که مایل به ادامه این ازدواج نیست. دوشیزه نیستم و قانونا برای نفقه و مهریه اقدام کردم. دقیقا پس از تشکیل دادگاه نفقه، همسرم بابت عدم تمکین از من شکایت کرد و اجاره نامه یک خانه را در دادگاه ارائه نمود. جدا از این که حتی ظاهر آن خانه در حد و شان منزل پدری من نیست. من مطمئن هستم آن اجاره نامه و خانه و وسایلی اگر تهیه شده باشد همگی صوری می باشند. میخواستم بدانم تا موعد روز کارشناسی چه شواهد و مدارکی میتوانم برای اثبات صوری بودن خانه و وسایل تهیه کنم که کارشناس اظهارات من را ثبت کند؟
در لحظه ی بازدید از آن خانه چه مواردی را باید مد نظر قرار دهم؟ (حق سکونت در عقدنامه به صورت توافقی ذکر شده.)
ممنون میشوم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام1- استناد به شرط مسکن با این توضیح که حق تعیین موقعیت مسکن جهت زندگی مشترک با شماست
2-مراجعه به مشاور املاک و تحقیق در مورد اجاره نامه جهت روسن شدن صحت و سقم آن
3-توجه به کد رهگیری و شماره سریال اجاره نامه و تقاضای تحقیق از دادگاه در مورد آن
4-تقاضای کارشناس جهت بازدید از منزل و اثاثیه جهت روشن شدن وضعیت منزل و رعایت شانیت شما
5-ارائه دلایئلی توسط شما که حکایت از امکانات منزل پدری شما دارد و بیان آن به کارشناس و دادگاه