مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام. بنده زمینی به متراژ 100 متر از از یک زمین 700 متری به صورت قولنامه ای از شخص الف خریداری کرده ام و در آن ساخت و ساز کرده ام. الان معلوم شده یک دانگ از کل زمین از شخص دیگری است و آن شخص الان شکایت کرده است. آیا میتواند قولنامه رو باطل کند و تکلیف زیربنایی که درست کرده ام چی میشود. لازم به ذکر است این قولنامه مال 10 سال پیش هست و شخص الف دو سال هست فوت کرده و 600 متر باقی مانده زمین موجود است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قولنامه قابل ابطال نیست. فروش ملک مشاع صحیح است و فروشنده شما حق داشته که به نسبت سهم خود زمین را بفروشد اما تحویل و تسلیم ملک به شما نیازمند توافق سایر شرکاء است.
پیشنهاد می شود با کلیه مالکین توافق نمایید.