مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلعی

با سلام. در شروط ضمن عقد طلاق نامه خلعی اینجانب نوشته شده که زوجه در قبال طلاق مبلغ 150 میلیون تومان در هنگام اجرای صیغه طلاق از زوج دریافت نمود و الباقی مهریه و نفقه و اجرت المثل را به همسرشان گذشت نمودند. آیا دریافت مبلغ در قبال طلاق درست نوشته شده و نباید بذل در قبال طلاق میبود؟ ضمن آن که در دادنامه دادگاه نوشته شده زوج مبلغ 150 میلیون تومان را بابت کل مهریه به زوجه پرداخت میکند و زوجه نفقه و اجرت المثل را در قبال طلاق به زوج بذل میکند. آیا متن سند طلاق با متن دادنامه مغایرت ندارد؟ سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
ظاهراً سند طلاق با رای صادره از دادگاه مغایرت دارد. اما بعید است در اصل موضوع مشکلی ایجاد شود چون دفاتر طلاق موظف به اجرای رای صادره هستند و نمی توانند از خودشان مطلبی اضافه نمایند