مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضامن در صورت فرار زندانی

سلام. من یه پرونده کیفری دارم که در رابطه با سرقت مستوجب تعزیر بوده است.مدتی رو در آگاهی بودم و در نهایت رضایت شاکی را با مبلغی گرفتم و الان شاکی ندارم. با وثیقه و فیش حقوقی 70 میلیونی من رو آزاد کردند. الان برای من ابلاغیه اومده که برای ادای توضیح باید بروم. میخواستم بدونم اگر نروم تکلیف اونی که ضامن من شده و فیش گذاشته چی میشود؟ آیا اون رو بازداشت میکنند؟ یا همه حساب های اون رو میبندند؟ یا ماه به ماه از حقوقش کسر میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

تکلیف ضامن در صورت فرار زندانی بازداشت ضامن زندانی مسدودی حساب ضامن زندانی کسر از حقوق ضامن زندانی ضامن زندانی