مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با استناد به پرینت بانکی

سلام عرض میکنم خدمت شما.
بنده در طی سال های 94 تا 97 مبالغی بین 1 میلیون تا 10 میلیون طی چند واریزی و کارت به کارت به حساب شخصی که قرار بود همسرم بشود، واریز کردم و مادرشون نصف مبلغ رو به من پس دادند
الان میخواستم بدونم بانک پرینت حساب سه سال رو به من میدهد یا میتونم با پرینت حساب شکایت انجام بدهم و پولم رو پس بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید.
تشکر از شما.

پاسخ ها :

مطالبه وجه با استناد به پرینت بانکی مطالبه وجه پرینت بانکی