مشاوره حقوقی رایگان - شهود در اجاره نامه و اهمیت آنها در دستور تخلیه

سلام و عرض ادب
من یک واحد آپارتمانی دارم که اجاره داده ام و قرارداد اجاره در یک املاکی نوشته شده است. این قرارداد از نوع دستی است (هولوگرام دار نیست). آیا در صورت درخواست دستور تخلیه بعد از اتمام قرارداد حضور یک شاهد از املاک کافی است یا خیر؟ چون یکی دیگر از شهود از بستگان مستاجر است و ممکن است همکاری نکند....

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

برای دستور تخلیه می بایست شرایط مرتبط با قانون روابط موجر و مستاجر رعایت شده باشد یعنی دو شاهد ذیلش را امضا کرده باشند اما عدم حضور یکی از شهود مانع صدور دستور تخلیه نیست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حتما باید دو شاهد امضا کرده باشه اگر موعد تمام شده باشد شما می توانید از شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه کنید.