مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری پدر و دریافت مستمری پدربزرگ

سلام، خسته نباشید.
من یک خانم مطلقه هستم و شغلی ندارم و بیمه نیستم. پدر پدرم و مادر پدرم سالیانه سال هست که فوت کردند و پدربزرگم بازنشست آموزش پرورش است. پدرم هم بازنشسته آمورزش پرورش بود و فوت کرده است. الان من با خواهرم و مادرم مستمر بگیر پدرم هستیم.
پدربزرگم یک دختر دارد که اون هم ازدواج کرده و خودش هم بازنشست آموزش پرورش هست.
آیا من میتونم مستمری بگیر پدربزرگم شوم و دیگر مستمری بگیر پدرم نباشم؟
چون یک سوم حقوق پدرم واقعا کفاف نمیدهد و مستمری پدربزرگم رو هیچ کس نمیگیرد؟
اگر میشود که من مستمر بگیرم یک سوال دیگر داشتم. عمو و عمه من زنده هستند و هر دو متعهد و بازنسشته و حقوق بگیر همون ارگان هستند.، آیا من برای اقدام مستمری پدربزرگم به امضای اون ها نیازی دارم؟
سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر .نمیشود. شرط برقراری مستمری پدربزرگ برای نوه این است که نوه تحت تکفل پدربزرگ باشد حال اینکه شما تحت تکفل پدرتان می باشید.