مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر استان فارس

با سلام، بنده یک پرونده حقوقی داشتم که در شعبه دادگاه شهرستان حکم به ضرر بنده صادر شد و نسبت به حکم صادر شده اعتراض کرده ام و پرونده حقوقی به دادگاه تجدید نظر استان فارس منتقل شد و دوباره در دادگاه تجدید نظر حکم به ضرر بنده صادر شد و رای شعبه شهرستان را تایید کردند، آیا بنده میتوانم نسبت به رای داداگاه تجدید نظر اعتراض کنم؟ اگر که میشود لطفا راهنمایی کنید چجوری؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام باید دید پرونده شما چیست از مواردی است که قابل طرح در دیوان عالی کشور باشد یا خیر؟ امکان اعاده دادرسی هم هست ولی شرایطی دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما اگر دلیل قانع کننده و جدید داشته باشید می توانید اعاده دادرسی کنید.