مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

سلام دادگاه کرج ملارد حدودا 6سال پیش ضامن یک افغانی شدم که کارت تردد نداشته ایران اومده بعد از 4سال من را ممنوع الخدمات کردند چون رفته افغانستان افغانیه و نیست ایران که معرفیش کنم میرم دادگاه میگه باید 30میلیون واریز کنی تا رفع ممنوع الخدمات بشی من هم ندارم الان 2ساله زندگیم مختل شده من هر چی میرم میگم یک میلیون یا سه میلیون نهایتا پنج میلیون جریمه کنید من را اخه 30میلیون بخاطر یک افغانی غیر مجاز ظلم هستش قبول نمیکنند ممکنه به من کمک کنید حتی قبول نمیکنند رفع ممنوع خدمات کنند یکماه من را که وام بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست اعسار از پرداخت جریمه بدهید تا قسطیش کنن

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
چون ضامن بودید حتما باید طبق قانون پرداخت کنید
تقاضای اعسار و تقسیط بدید و شروع به پرداخت کنید ممنوع الخدمات بودنتون لغو میشه