مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع خدمات

سلام . من ضامن شدم طرف نیست. ممنوع خدمات کرده دادگاه. مدرک هام دزد زده خودم هم بیمار هستم سرطان مغز استخوان درگیرم سه ماه حقوق اومده مدرک ندارم کارت عابر بگیرم الان یک ماه بیشتر نتونستم دارو بگیرم‌‌ فقط درد دارم میگشم خواهش میکنم راهنمایی کنید چطور رفع ممنون خدمات درست کنم . تا کدرهگیری داشته باشم. ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

یا باید شخص را له دادگاه معرفی کنید یا محل اختفای وی را به دادگاه ارایه دهید . درغیر اینصورت با تقدیم اعسار ،تقاضای تقسیط مبلغ کفالت را نمایید . جهت اثبات اعسار علاوه بر شهادت شاهد ،مدارک پزشکی خود را به دادگاه ارایه دهید

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام باید به اداره مربوطه مراجعه و تقاضای امسال یا تقسیط کنید راه دیگری ندارین