مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

با سلام من و همسرم بخاطر یک اشتباه سال 96بخاطر 3میلیون به اتهام مشارکت در کلاهبرداری به زندان قم رفتیم و بعد شش ماه و دادن رد مال و گرفتن رضایت شکات آزادشدیم و دوسال تعلیق گرفتیم تمام شد بعد سال 99خواستم کارت ملی بگیرم دیدن من و خانمم ممنوع الخدمات شدیم از قم و نمی دونیم چرا و میترسم برم اونجا بندازنم زندان ثبت احوال گفت سال 97 ممنوع خدمات شدیم حال از کجا بفهمم برای چی ممنوع شدم لطفا راهنماییم کنید ؟؟ و سوال بعدی این که بخوام وکیل بگیرم باید از همون قم بگیرم یا از همین مشهد میشه و وکیل میتونه بی دردسر کارم رو حل کنه خدا خیرتون بده با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قانونا رد مال کرده و ازاد شده اسد پس مشکلی نیست و به زندان برنمیگردید . بهتر است حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از شهر مقدس قم وکیل اختیار نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا یا از طریق وکیل در قم پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باسلام
با توجه به توضیحات در صورت مراجعه مشکلی پیش نخواهد آمد ضمن اینکه می توانید به یک وکیل در شهر قم هم وکالت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نگران هستید مشکلی پیش بیاید از قم وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر نگران نباشید
شما به دادگاه مراجعه و درخواست رفع ممنوع الخدمات خود را نمایید