مشاوره حقوقی رایگان - تخلف هيأت مديره مجتمع مسکونی

با سلام و احترام
ما اولين ساكن و مالک مجموعه اي با سه بلوک و ٤٠ واحد ميباشيم. در طي اين ١٨ سال هرگونه اجحافي از تعويض محل پاركينگ در زمان ثبت سند تا پاركينگ غير استاندارد ( با شكايت از سازنده اقدام به بزرگتر نمودن پاركينگ نمودند) و اعمال نظر در مسائل اساسي ساختمان مثل تعمير موتور خانه و غیره ... مینمایند. تابستان سال گذشته مالک و سازنده اصلی که ساکن کانادا هستند در سفرشان به ایران در یک مهمانی پیرمردی اقدام به درست کردن ذغال در شومینه گازی نمودند و با فشار به دریچه باعث شکسته شدن دیواره و مسدود شدن لوله ، گاز در طبقات پیچیده متعاقبا فاجعه ای که اگر در شب اتفاق افتاده بود منجر به مرگ همه ساکنین میشد با قطع گاز و خاموشی موتورخانه یعنی عدم دسترسی به آب گرم، سرمایش و گاز آشپزخانه ختم به خیر شد. ( در صورتجلسه ناظر گاز عنوان شد دودکشها استاندارد زمان ساخت را دارا نیستند و تنها به شرط بازسازی کامل دودکشها و قطع گاز شومینه مجوز بازگشت به شرایط زندگی عادی داده میشد)
همزمان با اعلام گروه حاكم مبني بر هزينه ١٥ ميليوني براي هر واحد بنده با عنايت به صورتجلسه و وقوع حادثه در منزل سازنده خواستار پرداخت كل هزينه توسط ايشان شدم و با مراجعه به آتش نشاني درخواست گزارش حادثه را دادم ولي مدير مسئول پس از خواندن گزارش فرمودند امكان دادن گزارش تنها با شكايت ساكنين يا دستور مقام قضايي ممكن است و داديار هم پس از دو بار مراجعه گفتند بايد حداقل سه نفر از مالكين شكوائيه را امضا نمايند كه هيچكس با وجود تاييد حرف بنده راضي به امضا نشد و مثل هميشه نماينده سازنده مقاصدش را پيش برد.
از آنجا كه بنده تازه متوجه شدم طبق ماده ١٤ قانون تمليك از سال ١٤٠٠ تمام مديران ساختمان ملزم به خريد بيمه آتش سوزي بوده اند :
١- آيا آتش نشاني نبايد گزارش حادثه را جهت بررسي به مرجع ذيصلاح ميداده است؟
٢- آيا داديار مسئول پرونده از اين قانون مطلع نبودند كه بنده را راهنمايي كنند؟
٣- مدير جديد ساختمان پس از حادثه ، طبق بررسي بنده از پرينت تراكنشهاي حساب ساختمان كه به طور معجزه آسايي بدست من رسيده است مبلغ ٦٨ ميليون تومان از حساب ساختمان به حساب شخصيشان واريز كرده اند اين حساب بين مدير و نماينده سازنده مشترک است.
بنده طي تماس تلفني از نماينده ايشان ليست تراكنشهاي چهارساله را خواسته ام و ايشان از ارائه آن امتناع ميورزند.
بفرماييد از چه راهي بايد اقدام نمود.
(براي هر يك از موارد فوق مستندات موجود است)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست ابتدا اظهارنامه ارسال شود و سپس می‌توان دادخواست داد و شخص را ملزم نمود حساب‌ها مسدود خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است