مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مقصران صحنه

باسلام و عرض خسته نباشید، ساعت هشت شب در جاده بزرگراه سلماس ارومیه، کشنده دنگ فنگ برای دور زدن از محل غیرقانونی باعث سد جاده میشود و سواری آردی به بغل انتهای کشنده برخورد میکند، سواری پراید از عقب به آردی برخورد کرده و سواری پراید دور خورده و برخلاف مسیر جاده متوقف میشود بعد از چندلحظه سواری پژو با توجه به بارندگی و عدم وجود علایم هشدار دهنده و نبود نور کنار جاده به جلوی سواری پراید برخورد میکند.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام .نیاز به مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری برای تعیین میزان تقصیر و درصد خسارات میباشد