مشاوره حقوقی رایگان - حیاط پشت واحد

با سلام و ادب
یک واحد آپارتمان طبقه اول واحد پشت خریدم که از اتاق خواب آخر یک در به حیاطی دوازده متری داره که تنها دسترسی آن هست و من از آن استفاده میکنم بدون ایجاد مزاحمتی برای کسی و برای جلوگیری از ورود دزد نرده کشیدم تا ارتفاع واحد خودم
طبقه دوم اعتراض کرده که شما اصلا حق استفاده از این حیاط را ندارید و جز مشاعات ساختمان هست و نباید نرده میکشیدید چون الان برای شما شده با نرده کشیدن و راه دزد برای واحد من درست کردید، در صورتیکه هیچ کس جز من دسترسی به این حیاط نداره
حق با کیه ؟
تشکر میکنم بابت جواب

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اگر که حیاط را فقط شما راه ورود داشته باشید مثل حیاط خلوت در برخی از خانه ها، این قسمت جز مشاعات محسوب نمیشه ولی اگر که جایی که همگی بهش راه دارند مثل راه پله ها و ... جز مشاعات است. ضمنا نرده کشیدن باید به گونه ای باشد که موجب مزاحمت همسایه نباشد