مشاوره حقوقی رایگان - وراث مرد فاقد فرزند

سلام وراث مرد فاقد فرزند و پدر و مادر کدامند که دارای یک خواهر تنی زنده و فرزندانش و یک برادر ناتنی ( از یک پدر ) مرحوم شده که فرزندانش هستند . ترتیبی در وراث وجود دارد؟
سپاس از همکاری شما

پاسخ ها :

فاطمه  قرشي

فاطمه قرشي :

سلام - وراث مرد فاقد فرزند اگر همسر داشته باشد یک چهارم به همسرش ارث می رسد مابقی به خواهر تنی و برادر ناتنی به نسبت دو سهم برادر و یک سهم خواهر ( به شرطی که این خواهر و برادر در زمان فوت برادرشان در قید حیات بوده باشند ولی اگر برادر ناتنی قبل از این آقا فوت کرده باشد اصلاً ارث نمی برد ولی اگر برادرش بعد از این مرد فاقد فرزند فوت کرده باشد و هنوز سهم الارثی بهش نرسیده باشد در اون صورت فرزندان برادر ناتنی سهم پدرشان را از عمویشان ارث می برن ) فرزندان خواهر تا زمانی که خواهر در قید حیات است از دایی خود ارث نمی برن

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

برحسب طبقات ارث به ترتیب الاقرب فالا قرب /اگر هیچ وارثی نداشت به ولی فقیه تعلق دارد