مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظم سند

با سلام
بنده اردیبهشت سال 99 خانه ای خریداری کردم که تنظیم سند به آخر مرداد موکول شد، اما در موعد مقرر ثبت شده در قولنامه، سند آماده نبود و هنوز هم پس از گذشت 8 ماه از آن تاریخ سند آماده نشده ( خانه سال 97 ساخته شده و ما از خریدار دوم ( نه سازنده ) خریده ایم، حالا من چند بار روند آماده شدن سند رو چند با تلفن و پیامک از فروشنده پیگیری کرده ام اما پاسخ قانع کننده ای نشنیده ام و اخیراً چند باره دیگر که تماس گرفتن جواب تلفن بنده را هم نمیدهد، بنده و فروشنده در تاریخ تنظیم سند قید شده در قولنامه به دفتر تنظیم اسناد مشخص شده نرفتیم، و بنده عدم حضور نگرفتم. لازم به ذکر است که سازنده ملک دارای یک شریک بوده که باهم در ساخت خانه و فروش آنها دچار اختلاف شده اند. و هیچکدام از واحدهای آپارتمان تا کنون سند نشده است.
خواستم بدانم 1- راهکار قانونی برای سند زدن این واحد مسکونی بنده چیست؟ یعنی من میتوانم از فروشنده شکایت کنم و به نتیجه مطلوبی برسم؟ 2- آیا من میتوانم خسارت روزانه 100هزارتومان قید شده در قولنامه رو بدون داشتن عدم حضور بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارسال اظهارنامه به فروشنده و طرح دادخواست الزام به انتقال سند و‌مطالبه خسارات قراردادی