مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالای معیوب

من تو پیج یک مزون مانتوی دیدم و پرسیدم موجود دارین که عرض کردن بله سفارش دادم مبلغش 500 تومن بود . بعد از 15 روز با کلی پیگیری مانتو نرسید بعد فهمیدم اصلا موجود نداشتن و عکس رو از یک پیج دیگه که مزون معتبری هست بدون اجازه کپی کردن ( این موضوع رو از مزون اصلی پرسیدم ) بالاخره بعد از 20 روز مانتو به دستم رسید و دوخت فوق العاده بدی داشت و اصلا با عکس تطابق نداشت. اعتراض کردم هر دفعه یک حرفی زدند یکبار گفتند اشتباه شده یکبار گفتند ارسال کن اصلاح کنیم دوختش رو و ... من گفتم می فرستم پولش رو پس بدین . بعد ارسال کردم ولی از دریافت بسته امتناع کردند. و بسته رو عودت دادن من هم از طریق سایت فتا براشون شکایت کردم . نتیجه ای خواهد داشت یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از لحاظ قانونی شما مختار هستید به قبول مانتو با کم کردن مبلغ به میزانی که کالا عیب دارد (ارش) یا فسخ معامله.
پلیس فتا همانطور که از نامش پیداست در مواردی که جرم صورت گرفته باشد اقدام می کند
در مجموع هر دو مسیر سخت است و پر هزینه و ممکن است بیش از مبلغ آن لباس مجبور به هزینه باشید