مشاوره حقوقی رایگان - خرابی مبل

من یک هفته بعد از اینکه مبل راحتی خریدم سه نفره آن جیر جیر صدا می دهد به فروشنده هم زنگ زدم می گه ما مبل را صحیح و سالم تحویل دادیم و بعد دیگه تلفنم را جواب نمیده چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف بودید در هنگام خرید از سلامت کامل ان مطمان میشدید و اگر مبلغ را کامل پرداخت کرده باشبد معمولا دادخواست فسخ و استرداد ثمن نتیجه ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس تامین دلیل نمایید و بعد دادخواست اقامه نمایید
و میتوانید به اتحادیه هم مراجعه نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام فسخ به جهت عیب کالا ویا مطالبه خسارت درصورت معیوب بودنش

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید تامین دلیل کنید و مطالبه خسارت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید مطالبه مابه التفاوت مبل سالم و ناقص را درخواست نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل کنید تا کارشناس مشخص کند این عیب از اول بوده و در اثر تقصیر شما بوجود نیامده سپس بر اساس آن میتوانید اقدامات لازم حقوقی را انجام دهید و طرف را ملزم کنید یا از همان ابتدا از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

در صورت داشتن فاکتور و فیش واریزی ،دادخواست تامین دلیل مطرح و موضوع به کارشناس ارجاع و پس از ان اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به اتحادیه مراجعه نمایید و یا به تعزیرات حکومتی مراجعه نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام از طریق تعزیرات از صنف مربوطه شکایت کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام از طریق تعزیرات صنف مربوطه شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عضو اتحادیه میباشند از طریق اتحادیه قابل شکایت است در غیر اینصورت با اخذ تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری عیوب بررسی و در صورتی که عیب اساسی باشد معامله فسخ و نسبت به استرداد ثمن اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مبنی بر ایراد در ساخت بدهید اگر کارشناس تایید کرد ، دادخواست فسخ به علت خیار عیب یا الزام به ایفای تعهدات بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اقدامات زیر را پیگیری نمایید

ارسال اظهارنامه و عنوان موضوع

مراجعه به اتحادیه و صنف مربوطه

تأمین دلیل و مطالبه خسارت