مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته و دست نوشته زوری

باسلام بنده رو دوتا داداش که قبلا باهاشون یه معامله کرده بودم کشوندن تویه ویلایی بجزما هیچکس نبود ازم سفته و دست نوشته گرفتن داداشش سابقه دار و ادم شروریه الان با استفاده از اون سفته میخواد پول سفته رو از من بگیره من هم از ترس سابقه دار نشدن چون من تا حالا سابقه کیفری یا حقوقی ندارم قبول کردم و به اجبار امضا کردم الان میتونم شکایت کنم و علم قاضی میتونه کمکم کنه؟ از خود طرف شکایت کنم یا هر دو؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام بهتر بود بعد از آن به پلیس 110 تماس میگرفتید و پرونده تشکیل میدادید جهت مشاوره بیشتر با شماره 09303734464 تماس بگیرید