مشاوره حقوقی رایگان - امکانات رفاهی

با سلام
من معلول کم شنوایی شدید هستم کارمند زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی غیر بومی و مجرد می باشم با توجه به اینکه کارمند میباشم ولی به رشته من پانسیون یا خوابگاه جهت سکونت تعلق نمیگیرد ولی با توجه به اینکه من معلول هستم ایا قانون حمایت از معلولان مجاز به تامین رفاه این معلولین هست ؟؟ ایا راهی هست که پیگیر باشم جهت تعلق گرفتن خوابگاه یا پانسیون به معلولین مثل من ؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بهزيستي و امور رفاهي و حقوقي اداره خود طرح موضوع و سوال نماييد