مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با عرض سلام. من پارسال درگیر پرونده ضرب و شتم بودم و دادگاه حکم رو به نفع من صادر کرد که دیه رو بگیرم. بعد فرد متقابل هم شکایت کردن بدون این که حتی یک ضربه هم به او زده باشم در کمال تعجب امروز در شعبه ای دیگه حکم اومد که من باید 6 درصد دیه کامل رو پرداخت کنم و 20 روز فرصت اعتراض دارم. آیا امیدی هست به اعتراض؟ کلا باید چه کاری انجام بدم و آیا دیه به نرخ 1400 محاسبه میشه؟ ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص امید اعتراض ، باید پرونده و دلایل موجود را دید.
اما اگر زمانی همان رای تایید شد ، اگر دیه خودتان را نگرفته اید و پرونده نفر مقابلتان هم به اجرای احکام رفت ، در اجرای احکام درخواست تهاتر کنید. یعنی دو تا دیه ها را باهم محاسبه کنند و از هم کم کنند.
نرخ دیه به روز پرداخت محاسبه می‌شود.