مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر

سلام بنده را متهم به کلاهبرداری کردن و رای ناحق یک سال حبس درجه 4 و پرداخت جریمه و پس دادن پول شاکی دادن اعتراض زدم رای تجدید نظر هم به ضرر من شده ایا میتوانم به رای تجدید نظر هم اعتراض کنم مدارکم هم کافی هست برای اثبات بی گناهی اما متاسفانه صدایم به هیچ جا نمیرسد

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

شما اگر مارک متقن دارید احتمال موفقیت از طریق اعاده دادرسی (اعمال ماده 474 ق.ا.د.ک. )وجود دارد واگر مدارک جدید دارید که موجبات نقض دادنامه صادره را فراهم آورد قطعا راحتتر نتیجه میگیرید