مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه نوشتن کد ملی در سفته

با سلام
سفته ای دارم که شخص صادرکننده، کدملی خود را اشتباه وارد کرده. خواستم بفهمم آیا ارزش آن از بین میرود؟
همچنین تاریخ صدور(25/7) و وصولو(25/7) در متن یکی زده ولی در رسید چپی سفته درست زده(25/8)
امروز که موعدش بود متوجه شدم، یه جورایی از اون ده روز برا واخواست، با توجه به متن داخلی سفته گذشته
خواستم اینم بدونم که میشه با این وجود واخواست داد؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

کد ملی اشتباه حق شما را ضایع نمی کند اگر ظرف مهلت قانونی واخواست نشود تنها پاره ای از امتیازات تجاری سفته شما از بین می رود و نه کل ویژگی های آن.مثلا در تامین خواسته باید خسارت احتمالی پرداخت بکنید در حالی که اگر در موعد مقرر واخواست میکردید نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نبود و هگذا