مشاوره حقوقی رایگان - ارث به نوه

با سلام. پدر من چهار ماه پیش فوت شده است و مادربزرگم یک ماه پیش، یک ششم اموال پدرم به مادربزرگم رسیده است، و مابقی به من و مادرم. حالا که مادر بزرگم فوت شده است اموالش به چه کسی میرسد؟ مادر بزرگم هیچ فرزندی جز پدرم نداشته است. ولی خواهر برادرش در قید حیات هستن ایا اموال مادر بزرگ به من میرسد یا خواهر و برادرش؟

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

ارث مادربزرگ به نوه هایش میرسد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا وقتی ورثه طبقه اول یعنی اولاد اولاد باشد، ارث به طبقه دوم که برادر و خواهر باشد نمی رسد.