مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام من سال 98 از ابتدا یک خودرو بنام پسرم ثبت نام کردم و همه ی هزینه و پول را از حساب خودم پرداخت کردم (پسرم هیچ پول و درآمدی نداشته) ماشین را بعد یکسال تحویل گرفتیم و در پارکینگ منزل هست ، حال پسرم به هیچ وجه راضی نمی شود ماشین را بفروشم و می گوید مال خودم هست، لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر این کار شما را هبه هم محسوب کنیم باز هم قابل استرداد نیست، چون هبه به پدر و مادر و اولاد قابلیت استرداد ندارد.
شما می توانید علیه ایشان دادخواست به دادگاه بدهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید