مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت

با سلام اینجانب در تاریخ 96/10/05 به دلیل فعالیت تمام وقت که به مدت حدود 5 سال در سپاه داشتم طبق معرفی رسمی سپاه ناحیه مشغول به فعالیت شدم و در این 5 سال حتی یک ریال هم حقوقی دریافت نکردم نه حقوق نه مزایا نه حق بیمه و در تاریخ فوق دیگه از سرناچاری و بی کسی و بلاتکلیفی مطلق شغلی مجبور به تنظیم دادخواست علیه سپاه استان و شهرستان شدم که مدارکی اعم از تایید مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان و نامه رسمی معاونت نیروی انسانی پایوران سپاه شهرستان را همراه دادخواست ارسال نمودم که در شعبه 31 دیوان شماره خورد و تا به الان هیچ خبری از وضعیت و روند پرونده خود ندارم و در سامانه ثنا که وارد میشم فقط عنوان زیر است که در تاریخ فوق وقت نظارت برای پرونده به تاریخ 97/10/06 میباشد. خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید که منظور چیست. لازم به توضیح هستم که بنده در دادخواست خود رهایی از بلاتکلیفی و نهایتا در صورت عدم استخدام حقیر اون مدت 5 سال که رسما با معرفی فعالیت نمودم را خواهان حقوق و مزایا و حق بیمه خود هستم آیا امیدوار به نتیجه باشم؟؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پرونده شما هنوز تعیین وقت و تصمیم گیری نشده است و وقت نظارت به این علت است که پرونده در دستور کار باشد و فراموش نشود