مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

من در دیوان پرونده دادخواست دارم وقت نظارت در تاریخ 24/6/99 داشتم بعد از ده روز دوباره پیام امده وقت نظارت به علت انقضاء جلسه در تاریخ 1/2/1400 تعیین گردید آیا این منطقیه اگه منطقی نیست به کجا اعتراض باید کرد شعبه 58 دیوان عدالت

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
وقت نظارت با وقت رسیدگی متفاوته
وقت نظارت فقط مختص قاضی پرونده است
یعنی توی همون تاریخ که اعلام کردن قاضی پرونده رو مطالعه میکنه و بعدش تصمیم میگیره
ارتباطی هم به شما نداره
چون رسیدگی در دیوان به صورت تشریفاتی و غیرحضوری هستش مگر قاضی تشخیص به حضورتون بده که نهایتاً براتون ابلاغیه وقت حضور میاد

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

رسیدگی دیوان عدالت حضوری نیست.وقت نظارت برای رسیدگی خودشونه.اگر اعلام نقص کردند برید نقص رو برطرف کنید.احتیاطا ی سر بزنید شاید توضیح یا مدرکی میخواسته اند و به شما نرسیده.قاعدتا وقت نظارت به شاکی اعلام نمیشه!

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

معمولا تا وقتی که رسیدگی کامل نشود وقت ها تمدید می شود و در دیوان ممکن است تا دو سه سال هم طول بکشد.