مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مشاغل سخت و زیان آور

سلام ... بنده بعنوان شورای اسلامی کار سیمان .... نماینده کارگران هستم. آیا شورای اسلامی کار میتواند برای کلیه مشاغل کارخانه بعنوان نماینده دادخواست تنظیم نموده و نسبت به تمام مشاغل کارخانه صفت سخت و زیان آوری از دیوان رای بگیرد؟
قبلا برای تمام مشاغل کارخانه سیمان سخت و زیان آوری بند"ب" تعلق میگرفت که قانونا نمیتوان بند"ب" را از صفت سخت و زیان خارج نمود. ولی حالا کمیته استانی مشکل ایجاد کرده هست. آیا شورا میتواند یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
شورا راسا نمی تواند اما عبارت به عنوان نماینده کمی ابهام دارد که البته شورا قابلیت اطلاق نمایندگی قانونی ندارد

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

با سلام . سوال شما دارای ابهام می باشد ولی اگر منظورتان این است که آیا یک شخص می تواند به نمایندگی از تمام کارگران دادخواست مطرح نماید یا خیر ؟ در جواب می توان گفت اگر قصد طرح هرگونه دعوا در مرجع قضایی داشته باشید باید خود شخص یا وکیل قانونی وی که وکیل رسمی دادگستری می باشد نسبت به تنظیم دادخواست یا شکایت اقدام نماید .