مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حقوقی

سلام سال 90 یک دستگاه وانت از یک دفتر لیزینگی که واسطه فروش خودرو از نمایندگی به صورت شرایط لیزینگ بود طبق یک قولنامه خریداری کردم و طرف من تعهد داده که ظرف سی روز مدارک خودرو را تحویل دهد تا کنون هیچ اقدامی جهت تحویل مدارک خودرو نکرده ایشان منکر تنظیم قولنامه در محل فروش میباشد و ادعا میکند که تمام قیمت خودرو را ندادم این در حالی است ایشان هیچ اقدامی جهت تشکیل پرونده من جهت صدور مدارک در لیزینگ نکرده که شرکت لیزینگ مدارک را صادر کند اکنون در دادگاه اقدام به شکایت کرده و ایشان را با توجه به قولنامه و یک برگ سند ارسال و تحویل خودرو به نام من و یک برگ ادعا که خود ایشان که اقرار کرده تمام شرایط زمان عقد قولنامه بنده انجام دادم.... لذا چگونه میتوان بهتر پیگیری کنم و به حقم برسم؟ با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل مشورت فرمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام در صورت داشتن قولنامه الزام به انجام تعهد را بخواهید