مشاوره حقوقی رایگان - موضوع قانون تملک آپارتمان ها

با سلام لازم بذکر است ساختمانی داریم در چهار طبقه پارکینگ در گذشته های دور راه ورود به حیاط از پارکینگ بصورت پله وجود داشته اکنون مسدود شده الان که میخواهیم یکجا کل ساختمان را بفروش برسد طبقه همکف که حیاط در اختیار دارد ادعای بیشتری دارد میگوید در سند من نوشته شده حق استفاده از حیاط را دارم اکنون چون چنین حقی در سند من وجود دارد سهم به اندازه یک پارکینگ میخواهد حال ایشان چنین حقی دارد یا اینکه ممکن است بعد از پایان کار تخلفی شده با رابطه و رشوه این حق رو برای طبقه همکف قائل شده اند چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

با سلام ؛ حیاط جزعی از بخش های غیر اختصاصی یا مشاعات ملک می باشد و مالکان واحدها بنحو مشاعی در آن شریک می باشند . درج حق استفاده از حیاط را نمی توان دلیلی بر ممانعت از حق توسط وی در قبال سایر همسایگان دانست مگر در شرایط خاص و استثنائی که نیاز به بررسی مدارک و استنادات طرفین دارد .

یک وکیل

سلام نمی توان حدس زد