مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام و خسته نباشید.
من کارمند رسمی اداره دولتی می باشم. رئیس اداره با نوشته نامه های کتبی و نوشتن عباراتی مثل مشکلات اخلاقی و رفتاری، دست بردن در اسناد دولتی به مدیر کل اداره و فقط بخاطر حسادت و غرض ورزی باعث گردید بنده از کار تعلیق و حقوق من به مدت سه ماه قطع گردد. بعد از سه ماه با انتصاب مدیر کل جدید من در سرکار برگشتم ولی با نوشتن نامه های متعدد به استانداری، وزارتخانه و تکرار عبارات خود باعث آبروریزی من گردیده است؟ آیا با شکایت می توان به نتیجه رسید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله شما می توانید به اتهام نشر اکاذیب و افتر شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باارایه مدارک شکایت کنید