مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی شالیزار، فوت متصرف، وراث 6نفر، فقدان انحصار وراثت، شکایت کیفری

باسلام و احترام: با استعلام از جهاد کشاورزی و تایید از امور فنی و زیربنایی ،خانمx در سال زراعی 81 در خصوص طرح تجهیز نوسازی شالیزار عمدا یا سهوا مقدار مساحت 572 متر مربع از شالیزار اینجانب متصرف گردید. وی در سال 94 فوت کرده و شش فرزند دارد سه پسر و سه دختر همچنان به فعل ارتکابی مجرمانه تصرف ادامه میدهند و تاکنون هیچگونه اقدامی جهت همکاری انجام ندادند، برای بازپسگیری یا رفع تصرف زمین مزروعی آیا با تنظیم شکایت کیفری برای شش نفر در یک برگ میتوان انجام داد؟ یا اینکه برای هرکدام جداگانه باید شکایت نامه تنظیم کرد؟ آیا در شکایت کیفری اخذ انحصار وراثت از وراث حین فوت مادرشان مورد نیاز است؟ در صورت نیاز حصر وراثت آیا میشود یک تیر دو نشان کرد و در فرم شکواییه هم تصرف عدوانی شکایت و هم درخواست انحصار وراثت کرد؟ باسپاس

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
تصرف عدوانی شکایت کیفری است و حصر وراثت موضوعی حقوقی ست و جدا هستند
ضمن اینکه مرجع رسیدگی این دو هم یکی نیست .