مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام
من در تاریخ 12 /96 یک خودرو سواری بصورت اقساطی خریدم و به علت نداشتن توان مالی در تاریخ 02 / 97 خودرو فروختم بعلت اقساطی بودن خودرو سند در رهن سازنده خودرو هست و قابل نقل و انتقال نیست و همسرم در سال 93 از دادگاه درخواست مهریه کرد بدون اطلاع من از دادگاه رای غیابی 500 سکه گرفته و در تاریخ 03/ 97 حکم توقیف خودرو گرفت بابت مهریه و من اصلا اطلاع نداشتم تا برج 8 / 97 خودرو توقیف شد چجور میتونم خودرو آزاد کنم در ضمن من برج 8 / 97 درخواست اعسار دادم چون اطلاع نداشتم که همسرم درخواست مهریه داده درضمن 4 سال هم زندگی میکردیم با هم اصلا بهم نگفت که درخواست مهریه داده .
لطفا راهنمایم کنید. متشکرم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما می توانید درخواست ازادی خودرو بخاطر وسیله کار بودن را بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون جزو مستثنیات دین می باشد رفع توقیف بخواهید