مشاوره حقوقی رایگان - فاضلاب متجمع مسکونی

با عرض سلام خسته نباشید
از اساتید محترم وکلا سوالی که دارم بنده در ساختمان 20 واحدی 5 طبقه در طبقه همکف واحدی دارم که فاضلاب آشپزخانه، لباس شویی و همسال اینها به دلیل جدا نبودن لوله ها تا فاضلاب و وصل بودن لوله فاضلاب آشپزخانه واحدهای بالایی به یک لوله فاضلاب از طبقه 5 تا همکف و مسیر لوله تا فاضلاب مرکزی از داخل آشپزخانه و حیاط خلوت بنده رد شده و در زمان استفاده واحد ها بالایی از اشپزخانه و آب، فاضلاب کل پسماند غذا تفاله چایی از آشپزخانه واحد بنده میزنه بیرون و کل زندگی ما رو مختل کرده هر هفته باید فنر بیاریم بزنیم تا لوله از حیاط خلوت یا مسیر خروجی باز شود مدیریت ساختمان و طبقات بالا یا کل اهالی تاکنون مشارکتی و هزینه ای بابت این مشکل پرداخت نکردن و قرار در جلسه ای که گذاشتیم این شد که کارشناس با هزینه ساختمان بیاریم مشکل حل کنه بنده با هزینه خودم کارشناس اوردم به محض رویت فرمودن که هزینه بالایی داره که کل لوله هر واحد جدا بشه، یا هر واحد در مسیر فاضلاب صافی فیلتر کار گذاشته بشه و یا از داخل واحد بنده اتصالات و لوله ها با هزینه ساختمون بزرگتر استاندارد کار بذارن و مشکل به خاطر تک لوله کار گذاشتن و رعایت نکردن واحد بالایی و ریختن نخاله های غذایی و پسماند و تفاله چای در فاضلاب آشپزخانه ها ست فاضلاب از بالا به پائین به راحتی تخلیه تا واحد بنده و در واحد ما به علت همکف بودن و وصل بودن خروجی های فاضلاب آشپرخانه من به همین لوله پسماند نخاله غذایی و تک لوله غیر استاندارد اب به فاضلاب مرکزی با تاخیر و گه گاهی اصلا تخلیه نمیشه و از واحد ما میزنه بیرون، و گه گاهی فاضلاب زیاد میشه از واحد که میزنه بیرون هیچ داخل لباس شویی ما پر فاضلاب و اشغال میشه
و اقدامی جهت رفع مشکل نمیکنن بنده باید چیکار کنم؟
و بنده هم تا الان همه هزینه که بابت امنیت و رفاه ساختمان از جمله دوربین، درب پارکینگ... و شارژ ماهیانه سایر هزینه ها پرداخت کرده ام، و الان هزینه ای دارن جمع اوری میکنن جهت ایزوگام پشت بام و بنده به مدیریت گفتم تا مشکل واحد منو حل نکنید بنده حاضر به پرداخت هیچ هزینه نیستم. ایشان رفتن کولر منو از کار انداختن و پشت بام قفل کردن و چند بار اعتراض کردم فرمودن باید پول ایزوگام پرداخت کنید
لطفا بنده راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است ابتدا در این خصوص تامین دلیل کنید و سپس خسارت را از شخص مسئول اخذ کنید.