مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام همسرم چند روزه قهر کرده و با دوتا بچه کوچکم رفته خونه پدرش ما هم محله ای هستیم هر بار که میخوام بچه هامو ببینم مادرش اونارو برمیداره و میبره داخل منزل. شکایت هم کرده طلب مهریه. چطور میتونم به صورت قانونی بچه هامو ببینم

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
دادخواست با عنوان ملاقات فرزند به دفاتر خدمات قضايي الكترونيك تقديم كنيد و به وكيل مراجعه كنيد.

یک وکیل

سلام. به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست ملاقات فرزند مشترک تنظیم بفرمایید. بدوا دستور موقت و اجرای آن قبل از ابلاغ را تقاضا کنید