مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اجرا

با سلام و عرض ادب
بنده با قبول شدن دادخواست اعسار محکوم به, تاکنون تعداد 17 ماه از اقساط را پرداخت نموده و تا این قسط آخر مبلغی بعنوان هزینه های اجرا و دادرسی خواسته نشده بود. ولی همراه قسط ماه آبان علاوه بر مبلغ قسط مبلغی تحت عنوان هزینه اجرا و نیم عشر از اینجانب گرفته شد. میخواستم سوال کنم که این هزینه جدیداً دستورالعمل شده یا از قبل هم بوده؟ چون بنده تا آنجاییکه بخاطر دارم رای اعسار پرداخت بیست میلیون تومان بعنوان پیش قسط بعلاوه اقساط ماهیانه 1/5 میلیون بعلاوه هزینه دادرسی و نیم عشر. حالا چرا دوباره این هزینه را باید پرداخت کنم برای بنده سوال است؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

سلام مبلغ نيم عشر اجرا از اول بايد دريافت ميشده و بوده اين موضوع