مشاوره حقوقی رایگان - تصرف غیر قانونی

سلام
در یک ساختمان 8 واحدی سکونت داریم همسایه طبقه اول اقدام به ساخت و ساز در حیاط خلوت نموده که جزو مشاعات ساختمان میباشد و این موضوع برایمان ایجاد مزاحمت نموده است ابتدا به شورای حل اختلاف مراجعه و ضمن تشکیل پرونده کارشناس مربوطه از محل بازدید و گزارش تهیه نموده است لذا گفتند چون دو طرف به شورا مراجعه ننموده اند باید از طریق دادگاه اقدام نمایید.
حال ما باید به چه مرجعی (دادگاهی) مراجعه و چه اقداماتی را انجام دهیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
مراجعه به دادگاه محلی که نزدیک به ملک مورد نطر هست

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام به کمیسیون ماده 100 شهردای منطقه مراجعه کنید