مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کاشت مو

سلام. چند مدت پیش دوستی معرفی کردم برای کاشت مو که هشت میلیون تومان گرفت. قند دوست من 250 بود که کاشت انجام دادند و الان پوست سر او قرمز و مو ها کم کم ریزش دارد. الان یک میلیون چهارصد دادم دارو معالجه. با کلینیک مشورت کردم که این مبلغ کم را پس بدهد و بقیه پول برای خودشان ولی جوابی ندادند. میتوانم قانونی شاکی بشوم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دوستتان باید شکایت کند البته باید دید در فرمی که امضاء کردند اشاره ای به بیماری قند کردند یا نه بعد ارتباطش با عمل کاشت و قصور پزشکی و درصد آن مشخص شود.