مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام خدمت شما، در صورت جدایی پدر و مادر و حضانت فرزند به عهده مادر، فرزند از پدربزرگ پدریش ارثی می برد آخر پدر فرزند اموالی ندارد؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تا زمانی که پدرش زنده است از پدرش ارث می برد و در صورت فوت پدر چون پدر زودتر از پدر بزرگ فوت کرده از پدربزرگ ارثی نمی برد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق راه جدایی درنکاح دایم فیمابین زوج وزوجه است ورابطه اولاد باابوین وسایر اقربای نسبی رابطه ای ست ابدی بنابراین بافوت هرمورثی وراث حین الفوتش بارعایت طبقه ودرجه نزدیکتربه متوفی از وی ارث میبرد درسوال مطروحه بله فرزند ارث میبرد