مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام. اگر مادر بخواهد باغ خود را که سند مجزا ندارد و ارث پدری خود است ( به این راحتی هم سهم مادرم دارای سند مجزا نمیشود چون از چندین نفر هست) را فقط به دختران خود بدهد بدون این که پسران متوجه شوند، چه راهکار قانونی است؟ چون پسران از پدر ارث بردند و به دختر ها ندادند. دست ما هم به جایی بند نیست. ممنون جواب دهید.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. شما میتوانید به بنگاه املاک مراجعه کرده و مادرتان آن باغ را با مبایعه نامه عادی به شما منتقل کند. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح کنید. Forum.attorneyiran.ir