مشاوره حقوقی رایگان - معامله بدون قولنامه

سلام. بدون داشتن قولنامه بین طرفین میشود شکایت کرد؟ پدر من بیسواد بوده است و یک نفر سر او کلاه گذاشته است و یک چیزی از او خریده است. عکس سند چیزی که فروختیم داریم ولی قولنامه بین طرفین رو نداریم و شاهد هم نداریم.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

غبن در معامله فوری است یعنی از زمان اطلاع از اینکه معامله غرری بوده است میتوان تقاضای فسخ کرد